Hoe werkt Hud durante hoe gebruik je de app?

Hoe werkt Hud durante hoe gebruik je de app?

Ben je op zoek naar een leuke dating software en wil je weleens wat anders dan anders proberen? Dan zou de- Hud matchmaking app interessant voor jou kunnen zijn. In deze opinion laten we je de- werking van deze relationship software zien, perish je niet alleen kunt gebruiken voor het vinden van een relatie maar ook voor het opdoen van een leuke on the web vriendschap dentro de zelfs een spannend ‘casual’ avontuurtje.

  • Vrijblijvend relaxed on the internet daten
  • Beperkt aantal Nederlandse leden
  • Gebruiksvriendelijke application

Wat was Hud?

Hud is een dating software perish voor een groot deel gratis te gebruiken was maar waarbij je ook tegen betaling gebruik kunt maken van uitgebreidere functies. De- software kan worden gebruikt voor het vinden van allerlei soorten contacten, van een leuke on the web vriendschap tot een relatie. Maar de- Hud software kan ook worden gebruikt voor het vinden van een spannend avontuurtje, eenmalig regarding voor langere tijd. Op je profiel kun je namelijk ook heel uitgebreid aangeven wat je voorkeuren tussen de- lakens zijn. Aanmelden kan fulfilled Facebook of door een nieuw profiel aan te maken op base van je mobiele telefoonnummer.

De Hud application werkt heel eenvoudig. Hij bevat namelijk maar back weinig opties waardoor de application heel overzichtelijk blijft. Het belangrijkste element is de- profielenlijst die je te zien krijgt zodra je de- app opent. Rechtsboven staat een knop came across een spraakballon waarmee je bij je email komt.

Linksonder during the het scherm vind je een filterknop waarmee je de- profielenlijst kunt verfijnen. Vervolgens is actually het een kwestie van leuke profielen liken out-of meteen een berichtje sturen. Als je een reactie ontvangt vind je die inside je email dentro de kun je found elkaar chatten via Hud. Veel meer is emergency room niet te doen, maar veel meer heb je waarschijnlijk ook niet nodig als je iemand vindt waar je een leuke klik mee hebt.

Membership durante profiel aanmaken

Er zijn twee manieren om je bij Hud als nieuw lid aan te melden: inloggen came across Facebook regarding cover worden op basis van je telefoonnummer. Hoe je dat doet lees je hieronder:

Aanmelden fulfilled Fb

De- eerste mogelijkheid om bij Hud mee te gaan doen try door jezelf aan te melden found een bestaand Fb-membership. Wil je daar gebruik van maken Tik dan op tendermeets sign up het startscherm op de knop Aanmelden met Twitter. Nu kun je koppelen met Fb home eventueel eerst inside the te loggen dentro de daarna toestemming te geven voor de- application om enkele gegevens van je Myspace-profiel uit te lezen. Zodra je pass away toestemming hebt gegeven term je weer naar de software teruggestuurd.

Een nieuw Hud membership aanmaken

Het are ook gewoon mogelijk om een nieuw account aan te maken bij Hud op base van je telefoonnummer. Tik voor deze optie op het startscherm op de knop Indication inside which have Cellular telephone. Nu vul je from inside the een nieuw scherm je telefoonnummer within the door eerst al house Nederland te kiezen dentro de vervolgens (zonder de- eerste nul) je mobiele telefoonnummer in the te voeren. Emergency room wordt nu al heel snel een verificatiecode naar je telefoon verzonden through Text messages. Wanneer je telefoon het ondersteunt kan het berichtje de app head al activeren. Als dat niet het geval are moet je de- password actually handmatig overnemen. Daarna is actually de app klaar voor gebruik.

Een profiel opzetten

Zodra je satisfied een van beide hierboven besproken opties curved aangemeld durante from inside the de software terecht komt moet je eerst aangeven off Hud je actuele locatie ook magazine weten. Als je dat goed vindt tik je op de- knop Ok. Nu kun je ook lokale fits ontvangen. Afhankelijk van de manier waarop je curved aangemeld kan het zijn dat je ook alvast meer gegevens inside the moet vullen, zoals je voornaam, je geslacht durante came across welke mensen je graag connected wilt komen. Child position try het nog nodig even je geboortedatum te selecteren, waarna je het profiel af kunt ronden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Us 0425879039